søndag 31. mai 2009

Etter regn..


Da var min "Etter regn kommer sol" ferdig. Har prøvd å kopiere en nyyydelig veske/pung/mappesak som sycoach Ingrid har sydd. Ikke like dyktig som henne, litt dårligere åpningsløsning f.eks.. Menmen. Praktisk sett skulle knappen vært lengre ned, men da synes jo ikke broderiet!! Akk, for et dilemma.. Velvel, nå skal det sendes bilde til Jordbærstedets stitcheklubb, også er det bare å krysse fingrene for at jeg har vinnerlykke denne gangen:) 

Nå er Lynet søtt i søvn hjemme hos mormor. Skal dit jeg også. Har bestilt barnevakt imorra tidlig. Min største fantasi om dagen er å få sove lenge om morgenen... Gleder meg vilt!! 

Quiltefia som jeg var på kurs med i dag har lagt ut actionbilder! Se innom bloggen hennes her!
Jeg ser bare helt jævli ut i klærne, men fikk beskjed om å ta på noe jeg ikke er redd for. Hemnesjazz-skjorta fra 2004 har ikke så stor affeksjon lengre, så dermed fikk den bli med på fargekurs..

Lollipop og pæreis



Idag har jeg vært på workshop hos Ellen. Blant annet sammen med Quiltefia. Det var fantastisk gøy! Nå er jeg hekta på farging.. Ellen: Jeg vil ha mer!!

Her ser dere noe av resultatet som henger til tørk. Mye lollipop og pæreis.. I vaskemaskinen venter litt lilla og turkis. Veldig fornøyd med dagen. Fint vær var det også -helt til vi var ferdige. Så vi "lekte" på plenen hele dagen, tre voksne damer. Lange nysgjerrige blikk fra forbipasserende der vi sto og tømte farge, skvettet, vridde opp og styrte på. Med masse fine fargeklatter liggende utover plenen mens fargene virket. 

Anbefales!!

onsdag 27. mai 2009

Where the streets HAD no name..


Ja, da er det på plass, Sømna har fått veiskilt!! Etter en laang prosess, og et vedtak i kommunestyret for lenge siden på hva de forskjellige veiene skulle hete, er skiltene nå endelig kommet opp. Og vi bor da i Sømnesringen... IKKE helt fornøyd med det navnet jeg. Leverte inn høringsuttalelse(!) to uker før Lynet ble født husker jeg. Hadde god tid, stor mage og permisjon.. Mitt forslag var at veien langs havet, fram til dette skiltet på bildet skulle hete Sømnesveien, mens det som kommunen har valgt å kalle Sømnesringen skulle hete Slipenveien. Akkurat som jeg opplever folk allerede kaller det.. Men hva vet vel jeg? Nå bor jeg isteden et sted med navn etter en skummel seksuell organisasjon, eller undergrunnsmystiske tyvegodsforhandlere. "Sømnesringen". Hmm, høres ikke det kriminelt ut kanskje???? 

Ha en fin kveld!!

fredag 22. mai 2009

Tøffingen..

Hoho, jeg har nammis i koppen... 

Lynet var fast bestemt på sykling til oldemor igår. Fikk til slutt overbevist han om at bil var smartere. Etter en laaang traktorsafari ved redskapshuset.

Sweet Pea



Her er min lille Sweet Pea -gange to. Den største i sofaen i god avslappet positur. Ett sekund etter at dette bildet er tatt KASTER han seg over min andre Sweet Pea, fint dandert utover puffen. Bare å kaste kamera og gå igang med redningsaksjon. Min andre Sweet Pea er nesten ferdig stitchet! Mangler kun midtblokken, og den skal sys sammen idag er planen, så blir det stitching av en liten bie ikveld etter løpeturen:) Hvs noen vil se hvordan Sweet Pea skal bli til slutt kan det ses her. 
Nå skal vi ut på tur sammen med Camilla, Frida og Gunnar. Bygdetunet venter! 


søndag 17. mai 2009

Gratulerer med dagen!


Snakker om knallvær!! Måtte alle 17.mai framover bli like flotte som denne... Livet er fantastisk mye enklere når nasjonaldagen ikke er ensbetydende med regnklær, paraplyer, kalde og våte kropper. Grøss.. Isen smaker også bedre i solskinn:) 
Legger ved en liten bildekavalkade som viser hvor utrolig flott vi har hatt det de siste dagene. 
Starter med bilde av Lynet og pappa i barnetoget tidligere i dag. Selv var jeg på jobb og jogget hit og dit i et forsøk på å dokumentere barnetoget på en fotografisk god måte.. Vel. Her er pappa og Lynet ihvertfall, flankert av Viktor i flott Tromsøbunad, lille Frida også i bunad, og tante litt bak i Lofotenbunad. Lynet selv var litt indignert over å måtte sitte i vogn.. 


Er de ikke søte?? Lynet og gudban Frida leier siste biten av barnetoget fram mot kirka. Tenk å få oppleve en 17. mai uten å måtte ha på ham ullundertøy og lue! Fantastisk!!!!!!



16. mai brukte vi blant annet til grilling på altanen. Og masse løping på plenen.. Ikke så populært å løpe barbent ennå, så Lynet beholdt sandalene på. 
Deilige dager med masse leking i sandkassen, mating av Kåre kanin (løvetannbladene får bein å gå på!), og litt pjusking i blomsterbedene for mammaen. Jeg LIKER denne årstiden, hurra!!!

torsdag 14. mai 2009

Etter regn kommer sol


Ok, nå trenger jeg hjelp! I Jordbærstedets stitcheklubb er det hver omgang en konkurranse. Her skal man lage noe av stitcheryet, innen en viss frist. Og denne gangen ANER jeg rett og slett ikke vha det skal bli.. Har tidligere laget toalettmappe, pute og syveske. Men hva passer dette til da? Hjelp! 
Teksten er "etter regn kommer sol", ble litt dårlige lysforhold, beklager det.. Så, kom igjen, jeg vil ha kommentarer og ideer til hva dette kan bli, sånn at jeg kan levere bidrag til konkurransen før 30/5 (tror jeg det var..)

Husdyr og slikt

Tar med dette bildet for å vise hvor nært elgen er.. Han har hengt her i flere dager. Siden en gang i forrige uke. Koser seg nok vilt med masse deilig grønt gress:) Nesten litt skuffet da jeg kom hjem ikveld etter 5 dager på kurs i sør, for han var ikke her... MEN, så gikk det en times tid, og vips sto han der. Sammen med en søt liten venninne. Så nå syns jeg ikke så synd på han lenger. Så jo enormt ensom ut i forrige uke.. 
Jaja. Har MYE blogging å ta igjen! Har stitchet ferdig siste verk fra Stitcheklubben, og trenger tips til hva jeg skal lage av det.. Legger over bilde etterpå. Hvis jeg rekker det innimellom GP-avstemming, og sengetid.. Vi får se! 

Mens jeg var på kurs fikk jeg også tid til å stitche ferdig blokk 8 av 9 i Sweet Peas Quilt, så nå har jeg snart virkelig noe å vise fram. Den blir så fin!! :)

Husdyr

Hvis jeg står HELT stille er det nok ingen som ser meg..

mandag 4. mai 2009

Martha Stewart

Martha Stewart er konge! I dag fikk hun meg opp fra sofaen med "oat and dried cherrybiscuits". Mine ble laget med tranebær, og vanlig melk istedenfor kefir, uten at det ødela noe som helst, de ble aldeles fantastisk deilige:) 
Lynet og pappa har vært ute på runde og plassert vinterdekkene for sesongen, og da er det jo utrolig hva man får gjort her hjemme i fred og ro.. 
Nå er det kveldstell på badet for minstemann, og jeg har smurt en biscuit, eller scones om man vil.. (Er det bare i sydstatene de sier biscuit, eller sier de det i hele USA, noene som vet?) Ihvertfall, nå ligger det en fylt med banan og venter på mini. Banan er nemlig veldig populært her om dagen. Eller "nan" som hovedpersonen selv sier.

lørdag 2. mai 2009

Vår er konfirmasjon













Så da må det lages konfirmasjonskort! Er vel nøyaktig ca ett år siden sist jeg laget et kort, men klarte å trylle sammen noe. Til venstre "jentekortet", mens det til høyre som kanskje også er litt jentete egentlig, skal gis til en gutt. Det tåler han nok:o)
Nå er det straks klart fro bytur. Nye sko til Lynet står på lappen. Så han kan løpe litt enda litt raskere.. 
Hvis jeg i tillegg får vasket og strøket bunadskjorta i dag skal jeg kalle dette en vel anvendt dag! 

fredag 1. mai 2009

En fantastisk dag!


I dag har solen varmet oss hele dagen! Deilig og varmt, helt opp mot 18 grader iflg gradestokken. 
Vi har vært på bytur i dag, først kaffe hos Christina og ungene, der fikk mamsen sett i etpar fine sybøker, hmm. Så var det å hente pappan på flyplassen. SÅ deilig å få han heim!! 
Vi utnyttet den fine sola til litt utelek og grilling i hagen hos mormor og morfar. Derfra etpar fine bilder av Lynet som løper i vinden, og med fin blomster til mammaen. Er han ikke nydelig?? 








Duplo og sol

Duplo i solskinn.. Lynet bruker tiden flittig i Duplohaugen. Mens jeg mekker frokost blir det tårn på toget! Eller som det heter her, tårn på tuttuen.. 

Sola har holdt stand siden igår heldigvis. Vi hadde 18grader på det "verste" her i går, helt aldeles fantastisk, nydelig. O lykke! Trærne eksploderte i grønt i går, og nå er det VÅÅÅÅÅR!! 
Etter frokosten blir det å komme seg ut tenker jeg. Har lyst på sykkeltur. 


Ha en fin dag!
Powered By Blogger