søndag 30. august 2009

Fargestunt -mer bilder

Farger...
Ufortynnede farger..
Quiltefia lagde veldig mye fint, spent å se resultatet;)

Takk for trivelige timer damer!!

Fargestunt!

Stoffene mine koser seg i soda ash-løsning etter at jeg har lekt med farger..
Quiltefia i fargeriet i det fri..
Læremester Ellen har kommet litt lenger enn oss. Dette er et fantastisk stykke tøy hun har farget selv, nå legger hun på en blandings med potetdekstrin for å få krakelert effekt. Tøft!!

Mer bilder kommer i neste innlegg.. Ble maksa ut på megabite:)

Søndag

"Kan jeg ta bilde av deg?" -Okey.

Rester av en søndagsfrokost. Ikke til hverdags jeg koker grøt, da går det i biola til lynet, og etpar skiver i bilen på tur til jobb.. Men søndager er det barne-tv-kos, havregrøt med kli, go-juicen fra Tine og svart kaffe, hmm:)

Har styrt og organisert og fått denne dagen til å nesten inneholde alt jeg vil den skal. Jobb fra 1500, og da er Lynet hos morfar og mormor. Men, så er det en sjelden anledning idag til å leke med farger hos Ellen, blant annet sammen med Quiltefia. Og da MÅ man jo ordne seg, sant? Så jeg har ordnet at Lynet drar til tante da, men SÅ er det det at jeg må dekke en fotballturnering for jobb, så da må jeg dra litt tidligere for å organisere ny klesbag og flytting av Lynet til ny barnevakt, og litt mammakos. Har ikke funnet ut hvordan jeg skal få tatt søndagens løpetur.. Håper jeg er tidlig ferdig på jobb og kan strekke besteforeldrene litt ekstra.. Kanskje????

Mange pinner i kors, men håper jeg lander med begge beina i kveld, vi får sjå.. Skal ta med kamera på fargestunt, bilder kommer!!

lørdag 29. august 2009

Lørdag formiddag



Her har det vært lekestund for de små, med duplo OVERALT!
Besøk av Camilla, Gunnar og Frida betyr leking for små, og kaffe for de store. Nå er besøket dratt, og Lynet prøver å sove litt.

Legger ved bilde av teppet, som har hatt litt utvikling siden siste blogging.


God helg!!

mandag 17. august 2009

En liten smak


En liten forsmak av hvordan nyteppet blir. Dette bildet er tatt tidlig i går morres, har skjedd bittelitt mer siden da:)

torsdag 13. august 2009

Jeg skal gifte meg!

carrie_bradshaw_westwood_wedding_dress_0309.jpg

Tirdag kveld gikk kjæresten ned på kne!


Så nå blir det forhåpentligvis IKKE bridezillatendenser her..:) Skal prøve å ikke overgå Carrie -den kjolen er rå, men Vivienne Westwood er muligens litt over-the-budget-top! Og noen fugl i håret blir det aldri i verden!!!



mandag 10. august 2009

Heimekos og teppe

"- Se så stilig det er å tegne inni handa mamma!"
Alt som ligner tog er svære greier. "- Thomatoget mamma, åpne bua". Første han leker med om morran, siste han leker med om kvelden..
Sammensydd teppe! Veldig fornøyd med fargene. Heklet i Rowans Handknit cotton. God å jobbe med, og deilig matt, klarer ikke sånn mercerisert bomullsgarn. Tykt og godt.
Har spekulert veldig på om det først skal hekles fastmaskekant rundt før jeg gir meg i kast med en "bestemorkant", eller om jeg skal gå rett på bestemorkanten. Må nok spekuleres litt til kjenner jeg.. Imens hekles det på neste teppe, skal snart legge ut bilder, lover.. Også broderes det engler i ring:)

God mandag!

tirsdag 4. august 2009

Litt nærmere..


Da er bomullsteppet mitt litt nærmere målet! Her ligger alle lappene ferdige til å sys sammen. Garnet kom etter kun 5 dager, heklingen ble gjort på en smell, og igår ble de siste trådene festet..
Kommer nok ikke til å hekle fastmaskekant rundt oldemorruter igjen, syns de er finest uten tror jeg. Nå skal de sys sammen, og få en fin og kanskje bred kant rundt, vi får se, vi får se!
Må prøve å bli ferdig med sammensyingen før Lynet står opp og finner "skatten" på gulvet imorra. Også skulle jeg egentlig fått en bok i posten idag som ikke kom.. Dermed har jeg ikke noe valg, MÅ gjøre håndarbeid.. Oppgaven som skal inn på mandag trenger jeg bok til!!

Powered By Blogger