søndag 27. september 2009

Høst

Det er høst hos oss. Mens Lynet løp rundt og plasket i gjørma (kan man få det mer gøy?) lekte jeg med kameraet. NOE må man jo gjøre mens den ungen løper rundt.. Har mer enn en stund utenfor redskapshuset med en kopp kaffe:)
Senere fikk vi besøk av tante Veronica, Viktoria og Sofie. Stas med lekekompiser! Tror det blir supert å komme i barnehagen imorra. Nå er tre ukers ferie til ende, og jeg skal på jobb. Spørs om det blir like stor suksess som Lynets barnehagegjenforening. Jeg er så tungstarta etter å ha hatt fri, kunne nesten bare fortsatt ferien?!



Inatt lå jeg våken og hørte på stormen. Det knaker fælt i et hus som er over hundre år gammelt.. Da vi kom ut i morres så vi at en av de fine almene her hadde fått seg en knekk inatt.

lørdag 26. september 2009

De varer enda..




Nå er det straks kveld her. Men først må racerbilene kjøre en runde på teppet. Pippiflettene har overlevd en hel ettermiddag med leking hos Frida, men nå må de snart bort:)

Pippi x 2

Da Frida kom på besøk i dag hadde hun kjempefine musefletter. Øystein ville ha likedan:) Sto adskillig mere rolig under frisørstunden enn når fotoapparatet kom fram..


torsdag 24. september 2009

Båten

Her er båten vi bodde i i en uke. 32 fot stor Jeanneu sun fast. Bildet er tatt i ei fantastisk vakker bukt på øya Mljet. Drar gjerne tilbake dit, lekkert, rolig og fantastisk god mat..

onsdag 23. september 2009

Hjemme igjen!

I ettermiddag kom Lynet og jeg heim igjen. Kjæresten måtte bli igjen på jobb, men er heldigvis hjemme hos oss igjen om ikke lenge.
Tok hurtigruten i natt fra Bodø, og har bare kost oss på Finnmarken hele dagen:) Sein og deilig frokost, og masse leking på lekerommet.

Lovet bilder fra Kroatia, så her kommer de..

Først et deilig strandbilde fra Lopud, ei øy rett utenfor Dubrovnik.

Her sitter jeg og pappa i gamlebyen i Dubrovnik. Lynet sov tre timer her.. Kjekt når kvelden kom og flyet var forsinket fra 2105 til 0030 eller noe i den duren.
Vi ble alle instruert til å sette oss i dissene! Pappa til venstre, Lynet får fart av onkel, og meg til høyre. Mange fine lekeparker overalt, supre avbrekk for en liten tass på ferie sammen med fire voksne..


Nå er det god natt!

søndag 20. september 2009

Bølgesafari


Idag har vi vært ute i styggværet en tur. Dro til Kvalnesodden på Værøy og så på bølgene som brøt. Dette bildet er tatt innover, midt på bildet ser vi Marka og her sitter vi nå i varmen og koser oss hjemme hos mor og far:)
Blir kanskje en film i kveld, Slumdog Millionaire er kommet i hus, så vi får se når fotballen er ferdig på tv om vi er i filmform.
Fikk heklet mye på teppet i går, skal prøve å få ut et bilde av det også, har heklet sammen 5x5 ruter nå, går saaakte men sikkert framover..

I morra er det klart for siste uke ferie, litt vemodig.. Kunne godt tenkt meg noen dager på ei varm strand sammen md bare kjæresten. Kanskje vi får det til neste år? Bryllupsreise må man vel ha, eller?? :)

fredag 18. september 2009

Ferietid

Det er ferietid for Lynet, meg og kjæresten. Akkurat nå er vi i Bodø. Kom fra Kroatia på søndag etter en uke i seilbåt utenfor Dubrovnik. Aldeles fantastisk! Lover å komme med fyldigere rapport og bilder når vi er hjemme igjen!!

Etter Kroatia har ferien bestått av rydding og fiksing i heimen, mye klesvaks, og litt shopping i Bodø.. Tenker litt bryllup, og har besøkt to papirhobbybutikker her, smykkestein og treL for å få tips til invitasjonene som jeg har tenkt å lage selv. Lilla og grønt skal det gå i, og nå harjeg kjøpt inn papir, stempel og stæsj til å lage en prøve. Så får Jim ta seg av hovedinnkjøpet senere når han er innom Bodø. Grusomt å få såå my inspirasjon også måtte vente helt til jeg kommer hjem for å leke meg..:-)

Imorra reiser vi til Værøy på familiebesøk, det gleder jeg meg til. Trives godt der. Planlegger å få jobbet litt der, har ni dager igjen til neste innlevering i Startkurset. Mye som skal skrives!!

Ha ei fin helg der ute i det ganske land!

torsdag 3. september 2009

Skogens gull


FERIE!!!! Endelig min tur til ha de tre ukene..
Startet det hele med en tur i skogen på jakt etter skogens gull. Deilig å bo sånn til at tre minutter spasertur er alt som skal til. Fikk oss en deilig tur, Lynet, mormor og jeg. Kantarellfangst ble det også! Og litt kaffe til oss voksne, og nammis til Lynet. Er jo ferie!!!

Ikveld har feriefølelsen blitt dyrket ytterligere med ei flaske rødvin. Samler mot til pakking imorra. Jeg hater å pakke.. Men, det må gjøres, for i morra kjører vi til Trondheim, og lørdag tar vi fly til Kroatia -hurra!!!!

onsdag 2. september 2009

I farta!

Å leke i regnværet er gøy! Og "plenen" utenfor redskapshuset må også om det er bare gjørme mener Lynet... Da er det verre med fotografering, "Nei, mamma, ikke!!!!" Også løper han i full fart...


Powered By Blogger