søndag 18. oktober 2009

Ufrivillig bloggpause..

Modemet i heimen har streiket.. Venter nytt på tirsdag.

Inntil da, ha en fin søndag:)

onsdag 7. oktober 2009

Mummipappa og meg


Stockholmturen i helgen var kjempegøy! Sliten Linda som kom hjem ved 0130-tiden natt til mandag. To kvelder ute på byen, museum og shopping tar på en kropp!
Denne koppen må jeg bare vise fram. Samler på mummikrus, og det blir som regel med ett hver gang jeg gir blod. Siden jeg ikke er så ofte i Bodø lenger blir det lengre mellom blodtappingene. Da må man trå til og kjøpe krusene selv! Dette "seasonal product 2009", så det bare MÅTTE jeg ha.. Ved siden av masse andre greier fra Sthlm såklart. Klær og sjokolade for det meste når jeg tenker meg om..

Nå er det tomt for te i koppen, og senga roper. Godnatt!

fredag 2. oktober 2009

Kjærestetid og Stockholm!


Tirsdag kom kjæresten hjem fra jobb. Med gullringer i bagen:) Nå har vi fått ring på fingeren begge to, og har synlig bevis på forpliktelse og kjærlighet. Føler meg mer og mer heldig for hver dag som går, han er så fiiiiiin!!
I går kveld var vi spontan-romantisk oppi rydding, klesvask og pakking. Pasta med blåmuggostsaus, ruccola og fenalår.. Og et lite glass chablis. Slikt gjør seg på en torsdag!
Nå er det OFF til Stockholm med meg! Tur med hele jobben, steike ke e gleda meg!! Blir sikkert slapt med helgeblogging, men hvis dere er heldige blir det bilder å få se på mandag. HURRA!!!
God helg alle veier!
Powered By Blogger