onsdag 23. september 2009

Hjemme igjen!

I ettermiddag kom Lynet og jeg heim igjen. Kjæresten måtte bli igjen på jobb, men er heldigvis hjemme hos oss igjen om ikke lenge.
Tok hurtigruten i natt fra Bodø, og har bare kost oss på Finnmarken hele dagen:) Sein og deilig frokost, og masse leking på lekerommet.

Lovet bilder fra Kroatia, så her kommer de..

Først et deilig strandbilde fra Lopud, ei øy rett utenfor Dubrovnik.

Her sitter jeg og pappa i gamlebyen i Dubrovnik. Lynet sov tre timer her.. Kjekt når kvelden kom og flyet var forsinket fra 2105 til 0030 eller noe i den duren.
Vi ble alle instruert til å sette oss i dissene! Pappa til venstre, Lynet får fart av onkel, og meg til høyre. Mange fine lekeparker overalt, supre avbrekk for en liten tass på ferie sammen med fire voksne..


Nå er det god natt!

1 kommentar:

  1. Hei Linda!! Ser ut som dere hadde en fin ferie!! Det er skikkelig vemodig å være ferdige i Brønnøysund. Som du skjønner har det vært en utrolig fin tid. Og du er en av de hyggelige som jeg ble litt kjent med!!!!Nå er det litt avspasering som står for tur. Jeg trenger det, kjenner jeg. Håper at jeg kan få sydd litt. Ligger litt bakpå der. men syrommet mitt er fortsatt kaos.... Ha en fin helg!! AnneK:-)

    SvarSlett