onsdag 4. november 2009

Tilbake i cyperscape

Phu! Da er jeg tilbake folkens! Ny router på plass (den første de sendte oss funket ikke), og endelig en kveld det går an å sette seg litt ned. Har skjedd mye og vært travle dager i hele oktober. Korpset har arrangert messe, jeg har vært ei uke i Fredrikstad igjen, og mye jobb. Men, når man ikke har internett får man faktisk gjort litt håndarbeide også.. Her kommer etpar bildebevis for noe av det:)

Har begynt å prøve meg på litt hardangersøm. Alltid villet kunne det, og til nå er det veldig greit..
Er ikke denne nusselig? Nålepute med oppbevaring under. Pakke med alt kjøpt hos Ellen.
Engler i ring! Denne har jeg sydd på siden mai eller noe. Ble endelig ferdig tidlig i oktober. Nå er den lagt litt bort til ånden kommer og sier at den skal sys ferdig.. Trengte englepause før jul. Har også fått sydd 1,5 julestrømpe. Ble ikke bilder av det i dag. Men må jo ha noe å blogge imorra også?!

Ha en super onsdag!

3 kommentarer:

  1. Hei!! Så bra at du er tilbake!! har savnet deg, men du meldte jo om nett-problemer!! Morsomt at du lærer deg hardanger søm!! Jeg laget en slags jule-duk til pianoen for noen år siden. Var veldig stolt da jeg var ferdig!! Fin nålepute og engle duk. Bra du rekker noe annet enn jobb og å løpe etter Lynet!? Hilsen AnneK

    SvarSlett
  2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
  3. Lekker duk!!!! Er spent på å se den ferdig montert!!! (Innlegget over inneholdt pinlig skrivefeil...)

    SvarSlett