mandag 31. mai 2010

Vårens produksjon

Denne duken er min eneste søm i vår.. Begynte vel en gang i januar-februar tror jeg. Også ble den liggende leeenge før hjertene ble applikert på. Det tok virkelig sin tid for en som knapt finner tid til symaskina. Trod de ble applikert over en periode på en måned:) Og når jeg var ferdig for etpar uker siden trengte jeg en pause, jeg var blitt så lei av dem.. Men, så, her om dagen under en semifinale i GP kom jeg i gang igjen! Og etter at alle hjertene er applikert på er resten kjempegøy og fort gjort! Tenk så rart det kan være?
Nå er de fine mennene i mitt liv på tur i Bodø, så hvem vet, kanskje det blir mer sytid i løpet av uka? Innimellom overtidsjobbing og komme ajour med rydding??

Ha en fin kveld!

Linda

2 kommentarer:

  1. Hei!! Lenge siden!! Fin duk!! Jeg skal på kurs med Ellen til helgen!! Hun skal til Kragerø, og siden jeg har hytte der, skal jeg delta på kurset!! Gleder meg til å se henne!! Jeg får ikke sydd så mye jeg heller. Det går i strikking og hekling. Vet du forresten hvordan det går på Ylvingen?? Får de åpnet overnattingen i sommer. Så en reportasje om at det var et spisested. Det nærmer seg bryllup!! Tenk at det er juni allerede!! AnneKari

    SvarSlett
  2. Vidunderlig løper!!!! Snart innflytterfest i syleiligheta mi! Joho!!!!!

    SvarSlett