søndag 17. mai 2009

Gratulerer med dagen!


Snakker om knallvær!! Måtte alle 17.mai framover bli like flotte som denne... Livet er fantastisk mye enklere når nasjonaldagen ikke er ensbetydende med regnklær, paraplyer, kalde og våte kropper. Grøss.. Isen smaker også bedre i solskinn:) 
Legger ved en liten bildekavalkade som viser hvor utrolig flott vi har hatt det de siste dagene. 
Starter med bilde av Lynet og pappa i barnetoget tidligere i dag. Selv var jeg på jobb og jogget hit og dit i et forsøk på å dokumentere barnetoget på en fotografisk god måte.. Vel. Her er pappa og Lynet ihvertfall, flankert av Viktor i flott Tromsøbunad, lille Frida også i bunad, og tante litt bak i Lofotenbunad. Lynet selv var litt indignert over å måtte sitte i vogn.. 


Er de ikke søte?? Lynet og gudban Frida leier siste biten av barnetoget fram mot kirka. Tenk å få oppleve en 17. mai uten å måtte ha på ham ullundertøy og lue! Fantastisk!!!!!!16. mai brukte vi blant annet til grilling på altanen. Og masse løping på plenen.. Ikke så populært å løpe barbent ennå, så Lynet beholdt sandalene på. 
Deilige dager med masse leking i sandkassen, mating av Kåre kanin (løvetannbladene får bein å gå på!), og litt pjusking i blomsterbedene for mammaen. Jeg LIKER denne årstiden, hurra!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar