mandag 10. august 2009

Heimekos og teppe

"- Se så stilig det er å tegne inni handa mamma!"
Alt som ligner tog er svære greier. "- Thomatoget mamma, åpne bua". Første han leker med om morran, siste han leker med om kvelden..
Sammensydd teppe! Veldig fornøyd med fargene. Heklet i Rowans Handknit cotton. God å jobbe med, og deilig matt, klarer ikke sånn mercerisert bomullsgarn. Tykt og godt.
Har spekulert veldig på om det først skal hekles fastmaskekant rundt før jeg gir meg i kast med en "bestemorkant", eller om jeg skal gå rett på bestemorkanten. Må nok spekuleres litt til kjenner jeg.. Imens hekles det på neste teppe, skal snart legge ut bilder, lover.. Også broderes det engler i ring:)

God mandag!

1 kommentar:

  1. Hei!! Prøv kaka!! Den ligner helt klart på delfiakake, men det er reint fett, dette føles litt? bedre. Tranebærene er syrlige, det går helt sikkert med valnøtter og feks hakkede aprikoser?? Så fint teppet blir, jeg klør etter å bestille fra Sverige, de har det jeg skal ha.... Har meldt meg hos Ellen ja, men kanskje vi må finne ut hva vi skal lage?? Eller skal vi bare farge?? Gleder meg!! AnneKari

    SvarSlett