søndag 30. august 2009

Søndag

"Kan jeg ta bilde av deg?" -Okey.

Rester av en søndagsfrokost. Ikke til hverdags jeg koker grøt, da går det i biola til lynet, og etpar skiver i bilen på tur til jobb.. Men søndager er det barne-tv-kos, havregrøt med kli, go-juicen fra Tine og svart kaffe, hmm:)

Har styrt og organisert og fått denne dagen til å nesten inneholde alt jeg vil den skal. Jobb fra 1500, og da er Lynet hos morfar og mormor. Men, så er det en sjelden anledning idag til å leke med farger hos Ellen, blant annet sammen med Quiltefia. Og da MÅ man jo ordne seg, sant? Så jeg har ordnet at Lynet drar til tante da, men SÅ er det det at jeg må dekke en fotballturnering for jobb, så da må jeg dra litt tidligere for å organisere ny klesbag og flytting av Lynet til ny barnevakt, og litt mammakos. Har ikke funnet ut hvordan jeg skal få tatt søndagens løpetur.. Håper jeg er tidlig ferdig på jobb og kan strekke besteforeldrene litt ekstra.. Kanskje????

Mange pinner i kors, men håper jeg lander med begge beina i kveld, vi får sjå.. Skal ta med kamera på fargestunt, bilder kommer!!

1 kommentar:

  1. Jeg så deg litt sent på brua!! Veldig hyggelig å få farget igjen!! Legg ut bilder!! AnneK

    SvarSlett