lørdag 19. desember 2009

Kraft og mummi

Har hatt en særs aktiv dag. Lynetkos først, så generalprøve/øvelse med korpset mlm 1130 og 1600, så hente Lynet, butikken, etpar ærend, typiske hente/levere-greier.. og så, endelig, hjem å bake pepperkaker med liten tass! Han imponerte meg, holdt ut lenge! Sikkert nesten en time. Så nå har vi bakt mummi-pepperkakehus med lånte former fra Mona (mor di låner ut tingene dine når du henger i bartebyen!!!) takk forresten!, lover bilde når det er satt sammen. Det må bli en annen kveld..
Har også redusert kalkunkraft, stablet fem sekker ved, vært sosial med pappa som kom innom, og laget sagopudding til morgendagens store familiehappening.
Nemlig hente juletre sammen med mamma, pappa, Lynet (såklart..), tante, onkel, søskenbarn og mormor! Mammma og tante fikser kjøttkakene, også kommer det sagopudding herfra, yummi!!!
Og rett etterpå er det julekonsert til folket! Blant annet med spesialarrangert Mitt hjerte alltid vanker med kun barytoner og tromboner, hmmm...... Blir fine greier altså.

Nå jobber jeg med å drepe siste slump av ei flaske rødt som sa pop igår kveld. Må nok bort i sofaen en tur før det er kveld. Trenger en runde hekling på en ting som ikke kan avsløres fordi det er julegave.. En runde ikveld, en runde imorra, damping og innpakking mandag er planen.

So long...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar