søndag 20. desember 2009

Skrytebilde


For en som ikke spiser svin er sylte en sak man bare ikke tenker på. Det er ikke-mat. Ikke at jeg har savnet det heller.. MEN, når man får anledning til å lage kalkunsylte blir man litt jøger. Her kommer skrytebilde!
Oppskriften finnes her http://www.egg.no/Recipe.aspx?artid=18773&bgstyle=&mnu1id=&mnu2id=&mnu3id=&mnu4id=
Og for dem som orker er det altså mulig å sortere lyst og mørkt kalkunkjøtt slik at man får lagene riktig, og det ser ut som vanlig sylte. Det gjorde ikke jeg, men syns det ble bra likevel:)
Sunnere enn svinesylte er det ihvertfall, og god ble den også! Blir totalt absolutt nødt til å invitere på brunsj i jula nå, har veldig mye godt kalkunpålegg!!

2 kommentarer:

  1. Wow!! Imponert!! Så smart måte å lage et alternativ til svinesylta..... Nå er det innspurten igjen.... Jeg fikk julekort fra noen på Ylvingen. Det er funnet drivere til det som skal bli pensjonat?? så nå håper jeg at det åpner til våren... Det hadde vært fint for øya, om det ble noe mer liv der ute.... AnneK:-)

    SvarSlett