tirsdag 30. november 2010

Ferdig!!

Adventskalender på plass!!

Brodert av en stolt mormor da Lynet var baby, og har dekorert veggen i trappa hver eneste desember siden. I år har den fått ny plass, i "lekekroken" i stua.
Her har forhåpentligvis mamman og pappan litt oversikt sånn at det blir med den ene pakken om dagen.

Å være 3 år før jul er jammen spennende. Det er egentlig først nå i år jeg merker kriblingen i magen hans, og gleden over å ønske seg noe (og utålmodigheten...).
I fjor hadde vi pakker på kalenderen, men på grunn av dårlig planlegging og sånn ble det hengt opp en pakke for hver dag. Ikke var han så opptatt av dem heller..

I år har jeg vært litt mer tidlig ute, og kjøpt kalenderpakkene i løpet av det siste halve året. Siden Lynet ikke kan lese kan jeg her og nå røpe at blant herlighetene som her henger innpakket er det kindersjokolader, Thomasbøker, e tog (Toby mangler i samlingen:), prisme til å se gjennom, hodelykt, litt nammis, minipuslespill, trekk-opp-leker, en film han ønsker seg (strategisk plassert på en søndag..), og Elias julehefte. Har prøvd å holde øynene åpne for kalenderpakker rundtomkring, og fikk blant annet plukket med meg noen søte småting til rundt 1 euro da vi var i Barcelona tidligere i høst. Også har snille tante Monica i Bodø hjulpet meg et godt stykke på vei, med blant annet prompepute blant bidragene!! Tror den blir VELDIG stas:) Midt i blinken!

Nå er jeg kanskje like spent som 3-åringen på hva han syns om stasen når han våkner imorra! Var veldig spent nå ikveld ihvertfall. Ante hva som var i emning.. Rundt 2130 var han fortsatt våken og proklamerte veslevoksent at "du skjønner mamma at jeg får ikke til å lukke øynene. Det er det som er problemet."
Lille skjønne:) Nå er han ihvertfall i drømmeland..

Ha en fin tirsdagskveld, måtte onsdagen bringe mange fine kalenderpakker!!

Linda

2 kommentarer:

  1. As claimed by Stanford Medical, It's in fact the ONLY reason this country's women get to live 10 years longer and weigh on average 42 lbs lighter than we do.

    (And by the way, it has NOTHING to do with genetics or some secret-exercise and really, EVERYTHING about "HOW" they are eating.)

    P.S, I said "HOW", and not "WHAT"...

    CLICK on this link to reveal if this quick questionnaire can help you release your true weight loss potential

    SvarSlett