torsdag 18. juni 2009

Korps

I går dro Lynet og Jim til Bodø. Kjørte oppover, og i dag dro de til Værøy på besøk til mor og far. De ringte nå i kveld, fikk veldig lyst til å være med.. Værøy er fantastisk.
Men jeg er hjemme og jobber masse, og har pakket til KORPSFESTIVAL!
Sømna Hornmusikk er som vanlig med på Torghattfestvalen, som er nå i helgen. Dermed blir det spilling, sove på klasserom, litt vin kanskje, og bare være Linda, helt alene-Linda som nesten ihvertfall kan tenke bare på seg selv. Deilig og rart samtidig.
Og lenge siden forrige Torghattfestival. Tenkte nøye etter igår og kom fram til at det var i 1999... MYE har skjedd siden da, hehe:)

Ellers er jeg hekta på Jarle Klepp for tiden. Kompani Orheim er straks utlest, og gleder meg vilt til neste bok om ham som er varslet til høsten. Tore Renberg er fin forfatter. Musikalsk går det i Fleet Foxes som jeg har oppdaget lenge etter resten av verden. Har lenge skjønt at det er verdt å høre på, men ikke fått ut fingern og lasta det ned før nå. Men det var jaggu verdt å vente på. Makan altså. FINT er det. FINFINT. Slik Beatles ville hørt ut om de startet idag tipper jeg. Kanskje.. Vet ikke, får bare litt Beatlesfølelsen. Mulig fordi vokalisten har litt Paul McC-stemme? Andre som har ideer og følelser om Fleet Foxes?

Og syings blir det jammen og!! Forleden og igår fikk jeg jobbet litt med første prosjekt fra Quiltegleder. Lekker og inspirerende bok. For dere som har den har jeg dratt fram endel rester og leker meg med blokker som i "Dear Maggie". Har kuttet noen flere enn til det teppet i boken så får vi se hva det blir til. Lover bilder etterhvert:)

1 kommentar:

  1. Hei Linda!! Var du ute å spilte i natt?? Jeg ble holdt våken av korpsmusikk!!! Kos deg på stevne, jeg vender nesa sørover, kunne vært her lengre, men kommer heldigvis tilbake i augst!! Hilsen AnneK

    SvarSlett