torsdag 18. juni 2009

Rhodos

Rhodos var, som dere kan se fantastisk! Attpåtil var Lynet supert reisefølge. Nysgjerrig liten kar som gjerne snakker med fremmede barn, ikke hopper uti bassenget på egen hånd, og bortsett fra den første natten våknet han bare en gang per natt:-) Og bare LITT krangling på tur nedover, flink til å sitte lenge i bilen, og sov MYE av flyturene, hurra!Her er det mor og sønn-kos siste dagen i bassenget. Deilig med litt avkjøling. Var oppe i 34 grader, litt vel tøft for nordboere uten sol på skrotten så langt i år. Men, mest av alt veldig deilig! Ano Kampos var superhyggelig. Lå fint til, litt utenfor Faliraki. Vi hadde leiebil, så det var null problem. Eieren, Peter, og familien hans var fantastiske. Følte oss velkomne fra første sekund, og ingenting å si på servicen! Deilig mat lagde de også, veldig praktisk for oss voksne når mini sov. Middag på altanen bare oss to, med litt vin, hmm. Kan godt gjøre mer av det!
Her har Lynet fått lokal godis av svigermor/mormor i familien som driver stedet. Honninggodis med sesamfrø, yummi! (Fikk heldigvis restene..)
En liten gresshoppe er spennende å se for en liten gutt! Og det var mange av dem. Gøy at de også viste seg fram på altanen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar