onsdag 3. juni 2009

Muffins og Rhodos

Blir slapt med bilde herfra idag, menmen:)
Igår kom kjæresten hjem igjen, så idag fikk jeg middag på bordet når jeg kom hjem, og en blid unge som var ferdig-hjemme-allerede (slapp å bli hentet i bhg eller hos mormor). Ettermiddagen blir såå mye lengre, deilig!! 

Andre store ting har også skjedd i dag! Før lunsj ble det bestilt fly til Rhodos på søndag, hurra!!!!!!! To store og en liten skal reise til solen en uke. Ikveld har det blitt leilighet på oss også. Under tusenlappen for ei uke.. Ser ikke dette fint ut eller? Det blir så deilig. Kanskje en leiebil nå, så er vi klare for ferie!! 
Men først er det litt fiksing å gjøre. Seilbåten skal leies ut fra lørdag -fra Bodø. Så Jim må ta den nordover imorra og fredag. I kuling og helt alene. Ikke helt fornøyd med den saken, hverken jeg eller mor Bente. Menmen.. Må man osv. Håper han er flink til å ringe hjem innimellom, kommer til å ha veldig god katastrofefantasi den tiden det tar. 
Har hatt litt baketerapi ikveld, bakte rabarbramuffins. Så har han ihvertfall noe enkelt å putte i munnen på tur nordover:) Skjønne sjøulken min. Skulle vært med vettu. 

Da blir det meg og Lynet her hjemme, og på søndag putter jeg ham i bilen og setter kursen mot Værnes! Mens pappaen kommer med fly. Håper SAS ikke skal streike, forsinke eller tulle med noe annet.. Jaja. 

Ha ei god natt!

1 kommentar:

  1. Hei!!Så bra med en uke på Rhodos!! Det blir superdeilig etter det været som har vært her!! Og mannen din må være en tøffing!! Husk å ta bilder så du kan vise oss når du kommer tilbake!!

    SvarSlett