torsdag 4. juni 2009

Underveis

Da er Jim underveis til Bodø. Pappa bestemte seg i går kveld for at han ikke kunne la ham dra alene i det været, så han er med. Nå ligger de på Reipå og venter an været. For mye sjø til å gå forbi Kunna nå ikveld. Huff, så bekymret.. Har bedt om rapportering, håper de følger opp! 
De er ca 38 nautiske unna Bodø, så det er fortsatt et lite stykke igjen. Jim har fly ned hit igjen lørdag morra. -Jepp, vi endret den fra å fly til Værnes på søndag til at han kommer en tur hjem igjen.. Da blir vi to om kjøringen søndag, og vi får litt familietid sammen også:)

Ikveld ble det stekt avokado til kvelds, hmm! Oppå litt saker og ting fra grønnsaksskuffen. Tipset Fotballfruen her en dag om at det er fantastisk digg på salaten, også fikk jeg skikkelig lyst på det selv.. 
Skjær en avokado i skiver, salte og pepre GODT, stek i olje til de er gylne. Hmm:) Egentlig fant Jim den oppskriften engang som et slags tilbehør oppå leverpostei, istedenfor sylteagurk f.eks, men det liker ikke jeg, så da han puttet det i salaten ble jeg lykkelig:) 
Forresten digg på ei skive med roastbeef også.. hm, mere sulten, dette går ikke! 

Tok bilde av "retten" idag, men nå er jeg aaaaltfor trøtt til å legge ut noe bilde. Sorry! 


Og god natt!

2 kommentarer:

  1. Hei!! Jeg fant ut at det var fra din avis, trodde det var deg. Det var så lav lyd på den meldingen, at jeg virkelig ikke hørte hva hun sa!! Dette fant jeg ut sent igår.... Har på lydløs når vi er på opptak!! Du er sansynligvis på vei til Hellas, heldige deg!!! Tenkte på mannen din som seilte, det blåste fælt noen dager...... Kos deg i sola! Håper virkelig vi kan treffes hos Ellen senere!!!!

    SvarSlett
  2. Hei!! Jeg trenger en e-mail adresse til deg!! Send en sms!? Hilsen ak

    SvarSlett